Vissza a Blogra

Itt az új oldalunk a Kinva Art Portál

kinva art Jan 19, 2021
kinva-art-portal-nagy-krisztian-festomuvesz-blog

Üdvözöllek a kinva.hu oldalon, az új Festőművész Portálunkon

Nos, hol is kezdjem? Mi tagadás, a régi weboldalaim és blogjaim felett igencsak eljárt már az idő, ráadásul az évek alatt úgy megszaporodtak, hogy már magam sem tudom, mit hol találok. 

Itt volt az ideje, egy alapos ráncfelvarrásnak.

Úgy döntöttem tehát, hogy toldozgatás, foltozgatás helyett, az egészet összeterelem egy helyre és egy új, korszerűbb platformra helyezem őket. 

így sokkal áttekinthetőbb lesz az egész és könnyebb lesz rajta eligazodni, könnyebb lesz mindent megtalálni.

Ezért hosszas keresés után megtaláltam ezt szolgáltatót, aki korszerűen, színvonalasan, és megbízhatóan tudja kiszolgálni az összes igényemet.

 

Ezzel megszületett a kinva.hu címen, a Kinva Art Művész Portál.

De mi is ez a kinva.hu és miért nevezem portálnak?

A kinva.hu azért portál, mert ez nem egy szimpla blog, vagy weboldal, hanem egy hatalmas kiterjedésű portál, nagyon sokféle médiával és tartalommal.

 

Lássuk csak milyen tartalmakat is lelsz itt.

 

Blogbejegyzések

Vannak ugye a blogbejegyzéseim, melyeket itt-ott írtam az elmúlt tíz évben. ezekből több száz van jelenleg és mind ide kerül át szép lassan, az új terméssel együtt. A blogbejegyzések témája igen változatos, van köztük művészettörténet, festészet anyagai, színelmélet, festőtechnikákat, festő mesterkét bemutató írások, art marketing stb.

 

Tananyagok

Ingyenes és fizetős festő és rajztanfolyamokat, VIP klub tagságot, és egyéb oktatóanyagokat is találsz majd itt bőségesen. Hamarosan elkezdem ezeket is telepíteni, és egyre több lesz belőlük ezen az oldalon is.

 

Könyvek

Számos e-könyvet írtam az elmúlt évek alatt, ezeket is meg leled az oldalon. Ezeket ingyen letölthetővé tettem, nem kérek értük pénzt, az összes terjedelmük jó pár száz A/4-es oldalt tesz ki kinyomtatva. De trükkös voltam, nem gyűjtöttem őket össze egy oldalra, hanem eldugdostam különféle blogbejegyzésekbe, ott fogod őket megtalálni. ezzel szeretnélek rávenni, hogy olvasd a blogot is!  :)

 

 

Aztán ha már a könyveknél tartunk akkor ami mostanság igazán lázban tart, hogy talán már értesültél róla, hogy megírtam első igazi könyvemet is, amely hamarosan nyomtatásban fog megjelenni. Ez egy monográfia, magamról írok benne. Megismerheted belőle az életemet, mondhatom magamat is megleptem azzal, hogy mennyire drámaira sikeredett ez az írás.

De hát, ha érdekel majd elolvasod. Nemsokára jövök a részletekkel!

A könyvírást egyébként nagyon élveztem, szűk egy hónap alatt megvoltam vele, pedig több mint 200 oldal körül lett a végeredmény. Annyira jól éreztem magam írás közben, hogy bár még meg sem jelent e könyv, (2021 január közepén írom e sorokat) de már tervezem a következőket.

 

Magyar Művész Fórum

A legnagyobb büszkeségem most mégis egy újdonság.

Ez pedig nem más, mint a Magyar Művész Fórum!

Ez számomra egy megvalósult álmot jelent. Régóta szerettem volna Nyugati mintára egy igazi fórumot, egy közösségi teret létrehozni a művészek számára, ahol szabadon folytathatnak eszmecserét a művészetről, annak minden aspektusát beleértve, egymást segítve, támogatva, közösséggé fejlődve.

 

 

Mindezt az olyan zavaró tényezők nélkül, mint ami pl. a Facebookra jellemző. Itt nincsenek mindenféle témájú reklámok, trollok, spammelő egyének és olyanok, akiket nem érdekel a művészet. ez egy zárt és független közösségi tér, ahol nincsenek korlátok és nem vonja el a figyelmünket semmi.

 

A VIP Klubtagság

Na ez is valami olyasmi, ami eddig nem volt. Ez egy tagsági klub, melynek havi díja lesz, ez egyébként egy jelképes összeg lesz. De a lényeg, hogy olyan mennyiségű ismeretanyaghoz férhetsz általa hozzá, hogy le fog esni tőle az állad! Teljesen meg fogom újítani a tagság segítségével a tananyag portfolióinkat, de erről most nem árulok el többet, hamarosan hallasz majd erről is.

 

Mobil Applikáció

Azt, hogy mennyire komolyan veszem azt a kijelentésemet, hogy haladunk a korral, azt mi sem jelképezi jobban, hogy Mobil Applikációnk is lett. Ez ingyenes, le lehet tölteni Androidos és Apple okostelefonokra és Tablettekre és az ezen az oldalon található tananyagokat és a Művész fórumot érheted el ezen keresztül.

A részletekről majd később, most még tesztelés alatt van ez is. Egyébként az applikáció használata nem kötelező, csak egy lehetőség, de ha kipróbálod, meglátod Te is szeretni fogod.

Én imádom benne azt, hogy útközben is lehet vele tanulni, pl. utazás közben hallgatni, nézni a videókat, vagy olvasni a tananyagokat, mindezt a zsebedben viheted magaddal az okostelefonon, szóval szuper lehetőség!

 

A kinva.hu oldal desingról

Ez az új platform, amin most vagyunk, ez tette mindezt lehetővé számunkra. Majd egyszer, lehet, hogy ezt is bemutatom egy kicsit nektek.

Most mikor ezeket a sorokat írom ez jóval korábban van, m int ahogyan ezt Te majd olvasni fogod. Most még hol az oldalt építem, fejlesztem, hol a leckéket, töltöm fel, vagy éppen a blog bejegyzéseket készítem elő, esetleg a fórumot állítgatom be.

 

 

Ma, mielőtt levezetésképpen nekiálltam írni e sorokat, éppen a designel foglalkoztam. Kitaláltam, hogy a Magenta vörös lesz az oldal fő színe. Ez egy gyönyörű szín, a vörös, mint alapszín legtisztább formája, amely sajnos nem áll rendelkezésünkre festékekben ilyen vegytisztán. Szerencsére itt a virtuális térben lehetőségem van használni.

Gondoltam, ha egyszer nem tudok igazi magenta vörössel festeni, akkor legalább itt használni fogom.

Aztán ahogy az lenni szokott, menet közben mindíg változnak a dolgok, úgy találtam, a magenta mégsem lesz jó, picit módosítottam a színt, a tiszta magentától kissé a lilás rózsaszín irányába mozdultam el, de csak éppen annyira, hogy valahol ennek a magenta-lila-rózsaszín határán egyensúlyozzak.

Így lett ez az oldal fő színe.

 

A régi oldalakról pár szót.

A régi oldalak egyelőre nem szűnnek meg, szép lassan átkerülnek ide a tartalmak, de még sokáig szolgálnak majd ők is.

Ahogyan az onlinefestotanfolyamok.com oldal sem szűnik meg, ott továbbra is elérhetők lesznek a tanfolyamok, sőt, egy darabig még ott is elérhetők lesznek az új képzések is. ez az átmenet több mint egy évet vesz majd igénybe.

De aki eddig bármilyen tanfolyamot megvett, az továbbra is el fogja őket érni, az örökös hozzáférés továbbra is fennál, természetesen!

 

Te már tag vagy?

Legyél te is alapító tagja az ingyenesen elérhető, első Magyar Festőművész Fórumnak! 

A Fórum tagság létszáma limitálva van!

Most még beférhetsz Te is!

Foglald le a helyedet most!

 

Lefoglalom a helyemet!